Drop Down Menu
 
 

 

 
Beste muziekvrienden, welkom op de Van Medevoort Audio website.

Met ruim dertig jaar ervaring en succes in de audio branche, hebben wij onze technische en muzikale voorsprong kunnen behouden en onze concurrentiepositie versterkt met een compleet nieuwe Van Medevoort lijn.

Recentelijk introduceerden wij de verschillende nieuwe producten en een aantal vernieuwde items. Alle geïntegreerde-, voor- en eindversterkers, cd loopwerken en Silver Cable programma zijn vernieuwd voor nog meer muzikaal luisterplezier. Nieuw in ontwikkeling, design en features is de audio- en videofiele Media Player MP470 voor o.a. streaming en computer audio. Dit is de bron voor de toekomst, omdat deze eveneens de beste vervanger is voor de cd speler, tuner, dvd, Blu-ray, enz. Als Hifi Media Player conform de vM standaard ontworpen voor de beste muzikale performance en sluit deze aan via Q-Link (i2s) op één van onze d/a converters om digitaal te converteren naar analoog met het hoogste muzikale niveau in PCM en DSD native. Een alleskunner met als belangrijkste argument, de Hi-End kwaliteit.

De nieuwe dynamische luidsprekersystemen DD5.2 en DD9.2, maar ook de elektrostaten ED7.2 staan op de agenda voor eind 2016 / begin 2017. Zo ook onze Reference Systems, de dynamische RDQ en de elektrostatische REQ zijn klaar voor een nieuw design. Diverse modellen worden voorzien van onze versterkermodulen om actieve luidsprekers te creëren, primair als professionele studio monitors, maar eveneens voor Hi-End stereo en multi channel audio systemen.

Reeds vele jaren maakt vM Audio Recording Technology (ART) live muziek opnames van muzikanten, bands en orkesten in Hi-Res PCM en DSD, om te gebruiken als referentie en demo materiaal. Hiermee testen, ontwerpen en behouden we de excellente muzikale kwaliteiten van onze vM producten.

We wensen u veel luisterplezier,
Het Van Medevoort Audio team.

@ 2016-08 NL